TIJDENS DE VAKANTIE VAN 8 juli tot 15 augustus GEBEUREN ER GEEN VERZENDINGEN!
GRATIS LEVERING BIJ AFHAALPUNT SCHOONMEERSEN.

Privacybeleid

Bij HOGENT hechten we veel waarde aan het beschermen van de privacy en persoonsgegevens van onze klanten. We vinden het daarom ook belangrijk dat we onze klanten op de hoogte houden van wat we met hun gegevens doen en waarom we deze gegevens nu juist nodig hebben. We vragen je dan ook om rustig je tijd te nemen om deze privacyverklaring door te nemen.

Wat is het toepassingsgebied van deze privacyverklaring?

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die HOGENT verzameld heeft van leerlingen, studenten, contactpersonen van onderwijsinstellingen en externen die gebruik maken van de webshop van HOGENT. De diensten waarvan sprake worden hierna opgesomd onder ‘doeleinden van de verwerking’.

Deze privacyverklaring werd opgesteld en wordt up to date gehouden in overeenstemming met de bepalingen en vereisten van de nieuwe Europese privacy regelgeving, de GDPR. Dit wilt zeggen dat:

  • HOGENT de persoonsgegevens van haar klanten op een rechtmatige, behoorlijk een transparante wijze verwerkt;
  • HOGENT de persoonsgegevens van haar klanten enkel voor welbepaalde en gerechtvaardigde doeleinden verwerkt;
  • HOGENT enkel die persoonsgegevens van haar klanten verwerkt die nodig zijn om deze doeleinden te realiseren. HOGENT zal dus geen overbodige persoonsgegevens van haar klanten verzamelen en verder gebruiken;
  • HOGENT de persoonsgegevens van haar klanten niet langer dan twee weken bewaren om haar doeleinden te bereiken. Zodra de doeleinden bereikt zijn, zal HOGENT de persoonsgegevens verwijderen.

Wie is verantwoordelijk voor jouw persoonsgegevens?

HOGENT, Geraard de Duivelstraat 5, 9000 Gent is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Waarvoor gebruiken we jouw persoonsgegevens? (onze doeleinden)

Opdat HOGENT haar diensten ten volle kan aanbieden en uitvoeren, heeft het verschillende persoonsgegevens van jou nodig. Voor welke diensten en doeleinden HOGENT deze persoonsgegevens nodig heeft, kan je hieronder lezen. We gebruiken hiervoor namelijk persoonsgegevens die we rechtstreeks van jou verkrijgen. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze webshop die verzameld worden aan de hand van cookies. Meer informatie over het beleid van HOGENT inzake cookies lees je in onze cookieverklaring.

Gebruik van cookies

HOGENT-websites maken soms gebruik van 'cookies'. Dit zijn kleine stukjes informatie die via uw browser worden doorgestuurd en bewaard op de harde schijf van uw computer of uw mobiel toestel. Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website. U heeft de mogelijkheid uw browser zodanig te configureren dat hij u waarschuwt telkens als er cookies worden aangemaakt of dat hij de aanmaak ervan verhindert.

Op onze webshop worden deze cookies gebruikt:

Permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van cookies, kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en prettiger kunt gebruik maken van onze website. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw webbrowser.

Cookies voor het vergaren van data en statistieken

Bij elk bezoek aan een website worden gegevens over de bezoekers bijgehouden op onze server. Deze informatie wordt enkel gebruikt om de website beter af te stemmen op uw behoeftes, om bepaalde trends, acties en campagnes te analyseren, om de site te onderhouden en om algemene demografische informatie te verzamelen. Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de websiteactiviteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Facebook advertising

De Facebookpixel zorgt ervoor dat wij u, indien u bij Facebook bent ingelogd, relevante advertenties op Facebook kunnen tonen en het resultaat kunnen meten.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of u te waarschuwen wanneer een cookie wordt opgeslagen. Het is echter mogelijk dat sommige functies en -diensten, op onze en de aangesloten websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring of de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met onze functionaris gegevensbescherming (dataprotectionofficer@hogent.be).

Inbreuken kunnen ook gemeld worden bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© Shop – HOGENT – dienst Communicatie

Praktisch

Afhaalpunt: Campus Schoonmeersen, Valentin Vaerwyckweg 1 – onthaal gebouw B, 9000 Gent

Toon je bevestigingsmail bij het afhalen van je bestelling.

De HOGENT shop sluit tijdens de Gentse feesten en de Kerstvakantie.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info